Για συγκεκριμένο αριθμό υποψηφίων και μόνο για νέα διπλώματα

Υπερβολικό και ανυπόστατο χαρακτηρίζουν πρόσφατο δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, που αναπαρήχθη από δεκάδες ιστότοπους, οι εκπαιδευτές οδήγησης στα Ιωάννινα.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως εν μέσω της αποχής των εξεταστών εδώ και αρκετούς μήνες από τις εξετάσεις για την πιστοποίηση ικανότητας οδήγησης, έχει στηθεί μία «βιομηχανία» εξετάσεων στα Δωδεκάνησα και στα Ιωάννινα όπου πραγματοποιούνται κανονικά εξετάσεις, παρά την αποχή των εξεταστών.

Άφηνε μάλιστα και υπόνοιες για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, κάνοντας λόγο για «μετανάστευση» υποψήφιων οδηγών στις παραπάνω περιοχές, με το αζημίωτο.
Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε μιλώντας στο ITV ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ιωαννίνων Γ. Παπαγεωργίου κάνοντας λόγο για «λάσπη» σε βάρος των εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αφορμή όπως σημείωσε για το δημοσίευμα στάθηκε το γεγονός ότι για διάστημα λίγων ημερών πριν την περίοδο των εορτών με παρέμβαση της Περιφέρειας Ηπείρου και την ανοχή και θετική διάθεση των εξεταστών, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις στα Γιάννενα, για μικρό αριθμό υποψηφίων ώστε να αποφορτιστεί η ισχυρή πίεση με εκατοντάδες υποψήφιους οδηγούς να περιμένουν εδώ και μήνες για να δώσουν εξετάσεις.
«Προφανώς κάποιοι εξεταστές στην υπόλοιποι Ελλάδα ενοχλήθηκαν, θεωρώντας ότι στα Γιάννενα είναι απεργοσπάστες και χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να ρίξουν λάσπη στην περιοχή. Δεν πρόκειται να πέσουμε σε αυτήν την παγίδα, ούτε να κρύψουμε ότι έγιναν εξετάσεις για συγκεκριμένο αριθμό υποψηφίων και μόνο για νέα διπλώματα. Ήταν κάτι απαραίτητο για να κινηθούν και οι σχολές εκπαιδευτών και να αποκτήσουν διπλώματα υποψήφιοι οδηγοί που περίμεναν μήνες έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους», σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

  • Εμφανίσεις: 37

ΖΑΓΟΡΙ-Ιστορίες και μύθοι από το βάθος του χρόνου,για τα «γιατρικά» βότανα και τα θαύματα των «Βικογιατρών»

Γνωριμία με έναν «ερασιτέχνη βικογιατρό»,στο Κουκούλι
Γράφει η Μαίρη Τζώρα

Η χαράδρα του Βίκου, ο τόπος που την περιβάλλει, αλλά και γενικότερα το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, για τους κατοίκους των χωριών του Ζαγορίου και της Κόνιτσας, δεν αποτελούν απλά, τοπία φυσικού κάλλους, προστατευόμενες περιοχές, ή βοσκοτόπια, είναι η γη που συνδέεται άμεσα με τη ζωή τους, γιατί γεννά τα βότανα και τα αρωματικά φυτά, απαραίτητα στην καθημερινότητα τους.Οι κάτοικοι των...
---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »
  • Εμφανίσεις: 31

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον πολιούχο Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο

Με άμαξα μεταφέρθηκε η εικόνα του,στον Ιερό ναό του Αγίου, στην Πλατεία Πάργης
Φωτογραφίες-Γιάννης Μπράτης
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον πολιούχο Ιωαννίνων Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο ,Το απόγευμα τελέστηκε  δέηση στον Οίκο του Αγίου, δέηση προ του εικονοστασίου και στην συνέχεια η εικόνα του Αγίου,μεταφέρθηκε με άμαξα στον Ιερό ναό του Αγίου στην Πλατεία Πάργης.όπου θα  ακολουθήσουν Αρχιερατικός Εσπερινός και Αγρυπνία.Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου,θα....
---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »
  • Εμφανίσεις: 29

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS