Οι ισοπαλίες στο προσκήνιο…

europa league

Η Ίπσουιτς μπορεί να προηγήθηκε εχθές αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη γι’ αυτήν νίκη με αποτέλεσμα το ταμείο να γράψει μείον. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Κοιτάμε μπροστά, ο δρόμος άλλωστε είναι πολύ μεγάλος μέχρι το τέλος της σεζόν με συνεχόμενους αγώνες.

Ημέρα Europa League σήμερα, με τους μπουκ να έχουν πάρει τα.. μέτρα τους. Πολλές από τις ομάδες είναι αδιάφορες έχοντας περάσει στην επόμενη φάση, άλλες έχουν ήδη αποκλειστεί και οι αποδόσεις είναι προσαρμοσμένες πάνω σ’ αυτό.

Δεν έχω σκοπό να.. πλατειάσω και δεν σας κρύβω ότι το βλέμμα μου είναι ήδη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που έρχεται. Βέβαια, κάτι θα παίξουμε σήμερα, αλλά στο πολύ χαλαρό, έτσι για να κρατιόμαστε σε.. φόρμα (χαχα).

Ξεκίνημα με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης. Αστάνα και Ντιναμό Κιέβου μοιράζονται την πρώτη θέση με 8 πόντους η καθεμιά. Ένας πόντος σήμερα πιθανότατα τις στέλνεις χέρι-χέρι στην επόμενη φάση, με την Αστάνα να πρέπει έπειτα απλά να υπερασπιστεί το 2-0 του α’ αγώνα κόντρα στην Ρεν (σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα και η ίδια). Δεν την συμφέρει (την Αστάνα) να ρισκάρει για την νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας τα πράγματα ίσως γίνουν πολύ δύσκολα για την ίδια. Φυσικά, δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, καθώς το “Χ” παίζει ήδη στο 2,50 αλλά πόσο να το δώσει ο μπουκ θα μου πεις;

Κλείνω με το παιχνίδι της Μπάτε Μπόρισοφ με την Βίντι. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στην Αγγλία, οι Ούγγροι γνωρίζουν πως ένας πόντος πιθανότατα να είναι αρκετός για την πρόκριση. Το παιχνίδι θα γίνει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (παγετός), κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Έχοντας αυτό ως δεδομένο αλλά και ότι η Βίντι θα παίξει πρωτίστως για την ισοπαλία θα ποντάρω σ’ αυτό το ενδεχόμενο στο αξιόλογο 3,40.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά-δυάδα:

29/11 – 17.55 – Αστάνα – Ντινάμο Κιέβου: Χ (2,50) με 10 μονάδες

29/11 – Μπάτε Μπόρισοφ – Βίντι: Χ (3,40) με 8 μονάδες

και 4 μονάδες στην δυάδα τους

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2083.99 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 22 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GR+ Σας ενδιαφερουν...