Παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου στη ΒΔ Ελλάδα

dodoni stoa2

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι Εφορείες Αρχαιοτήτων και οι Υπηρεσίες Νεωτέρων Μνημείων ΒΔ Ελλάδας & Νησιών του Ιονίου οργανώνουν το «2ο Αρχαιολογικό Έργο στη Βορειοδυτική Ελλάδα & τα Νησιά του Ιονίου».

Το 2ο Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2017.

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 17:00.

 • Εμφανίσεις: 62

Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Διάσχιση Γιοφυριών στα Ζαγοροχώρια


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 26 Νοεμβρίου μαζί με τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Κέρκυρας θα εξορμήσει στα Ζαγοροχώρια και θα διασχίσει τα πανέμορφα γιοφύρια.

*Πορεία:
Γιοφύρι Πλακίδα (Καλογερικό) - Γιοφύρι του Μύλου - Γιοφύρι Πετσιώνη - Κήποι - Γιοφύρι Λαζαρίδη (Κοντοδήμου) - Κουκούλι - Γιοφύρι Κόκκορη (Νούτσου) - Γιοφύρι Μήτσιου - Βίτσα - Μονοδένδρι

Υ/Δ : ~ 700 μ ↑
Β/Δ : 1
Απόσταση: 12χλμ
Ώρες πορείας: 6

Αρχηγός: Τσαμπούκογλου Σπύρο

Αναχώρηση 6:30π.μ. από το Πάνθεον.

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, φαρμακείο, αδιάβροχο/αντιανεμικό, μπατόν, νερό 2λιτ, κολατσιό και ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή. {Δεύτερη αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο}

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου στην παλιά μαθητική εστία, 2ος όροφ. αριστερή πτέρυγα, Τετάρτη 22/11 & Πέμπτη 23/11 και ώρες 19.00-21.00 ΤΗΛ 2665400802

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

*ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. • Εμφανίσεις: 65

«Ο Χωρετές» καθήλωσε τους θεατές!

xoretes1

ΦΩΤΟ: Παρασκευή Παππά

Τι κι αν η θεατρική ομάδα δηλώνει ερασιτεχνική... Το αποτέλεσμα ήταν άκρως επαγγελματικό, συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε.

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, δημιουργήθηκε από την Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου.

Στην αίθουσα Δημητρίου Χατζή, στα παλιά σφαγεία παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Ο χωρετές» του Φίλωνα Κτενίδη η οποία καθήλωσε.

 • Εμφανίσεις: 82

Ηγουμενίτσα: 26η Έκθεση χειροτεχνημάτω από την ΦΛΟΓΑ
Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.

Το τμήμα της Ηπείρου, ξεκινώντας από την Ηγουμενίτσα το 1991 δημιούργησε ένα ανθρώπινο δίκτυο με πυρήνες Αγάπης και εθελοντισμού και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική δράση με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα βασικό πυλώνα στο συνολικό έργο της Φλόγας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος στην Ηγουμενίτσα την 26η Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας , από 26 Νοεμβρίου 2017 έως 3 Δεκεμβρίου 2017. Εγκαίνια έκθεσης Κυριακή 26/11/2017 11:00 π.μ.

Στην Έκθεση συμμετέχουν με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα την Άρτα όλος ο νομός Θεσπρωτίας και σχολεία με κατασκευές.

Και φέτος στην καθιερωμένη για 26 έτη έκθεση χειροτεχνημάτων της «Φλόγας», θα επιχειρήσουμε να προσελκύσουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ, που είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα μυελού των οστών. Πιστεύουμε λοιπόν πως όλοι πρέπει να στηρίξουμε ενεργά την όλη προσπάθεια και με την ηχηρή μας παρουσία να βοηθήσουμε στον αγώνα εναντίον του καρκίνου.

Για τη Φλόγα
Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Κώτσιου • Εμφανίσεις: 86

Εγκαίνια του Συλλόγου Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα, στα γραφεία του, Μακαρίου 11, ΚΕΠΑΒΙ, 1ος όροφος, αίθουσα 218, Ιωάννινα.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. • Εμφανίσεις: 483

Έκθεση αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο

floga logon

Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.

 • Εμφανίσεις: 84

Η Πρέβεζα… σερβίρει παραδοσιακά πολυσπόρια

polisporia

Το έθιμο με τα παραδοσιακά πολυσπόρια θα αναβιώσει φέτος σε κεντρικά σημεία της Πρέβεζας.

Ειδικότερα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου ανήμερα των Εισοδείων της Θεοτόκου σε τρία σημεία της πόλης στον πεζόδρομο της Λαϊκής Αγοράς, στο Σαϊτάν Παζάρ (στη συμβολή των οδών Χ.Κοντού και 21ης Οκτωβρίου) και το παλιό ΚΤΕΛ τις ώρες 10 έως 12 το πρωί θα μοιραστούν πολυσπόρια σε κατοίκους και επισκέπτες, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και την παρασκευή του γλυκού αυτού εδέσματος το οποίο συνδέεται με την καλή σπορά.

 • Εμφανίσεις: 101

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Ηγουμενίτσα: Ο Άγγελος Διονυσίου Live στο NV Stage αυτό το Σάββατο
 2. Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη στο Φιλιάτι
 3. Εκδήλωση της ΛΑΕ Ηγουμενίτσας για τα 44 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου το Σάββατο
 4. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τους θησαυρούς του Μουσείου
 5. Μία παράσταση- αφιέρωμα στον Ζώη Καπλάνη
 6. «Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι», στο θέατρο Έκφραση
 7. Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου
 8. Συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
 9. Εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας για τη 17 Νοέμβρη
 10. Μέ μεγαλοπρέπεια ἡ Κεστρίνη ἑόρτασε τόν προστάτη της Ἅγιο Μηνᾶ…
 11. «Οινολογώντας» στο Κατώγι Αβέρωφ
 12. Στα Γιάννενα για τρεις μέρες ο κινητός μαστογράφος
 13. Ενημερωτική εκδήλωση από τον Α.Σ. Θεσπρωτίας - Πρέβεζας
 14. Λάμπρος Φισφής best of στο Πνευματικό Κέντρο
 15. Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας

+ Σας ενδιαφερουν...

XMedia Recode

20-11-2017 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS