Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα “Εξωστρέφεια και Επιχειρείν”Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας με θέμα: "Εξωστρέφεια και Επιχειρείν". 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα. Θέματα όπως η εξωστρέφεια, η προώθηση προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, οι στρατηγικές συμμαχίες, η μεταφορά προϊόντων και η διείσδυση σε αγορές του εξωτερικού θα αναπτυχθούν από εκπροσώπους φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής όπως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., η Ζυθοποιία Ηπείρου Ε.Π.Ε., Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. η Agroparago κ.α.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 και είναι ανοιχτή στο κοινό. 
Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποτελέσει η ημερίδα αυτή ένα φόρουμ συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων αλλά και ενημέρωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας από οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς με εμπειρία σε εξωστρεφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες. • Εμφανίσεις: 62

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Πάσχος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με την ευκαιρία του Νέου Έτους, στην Ηγουμενίτσα, στο Πνευματικό Κέντρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00 • Εμφανίσεις: 65

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην κοπή της πίτας της ΝΔ στη ΘεσπρωτίαΗ ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου , Φιλιατών και η ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΡΑΣΙΑ» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής

Τιμή πρόσκλησης 20€ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό)


 

 • Εμφανίσεις: 81

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας - Κυριακή 4/2/2018

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 4/2/2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας


 
 

 • Εμφανίσεις: 62

Επίσκεψη του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στο κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα στην ΑμμουδιάΤο τμήμα "Τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας" του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 το κέντρο πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στην έκθεση και γνώρισαν την προστατευόμενη περιοχή που περιβάλλει τον ποταμό Αχέροντα (Στενά - Εκβολές). 


 

 • Εμφανίσεις: 86

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση επί των προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ: «Επιχειρούμε Έξω» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» την Δευτέρα 15/01/2018 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ελευθέριος Κώστας, ενώ ομιλητές της εκδήλωσης ήταν τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κος Άγγελος Σταυρόπουλος για το Πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» και κος Ανδρέας Κοντογέωργας για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, έγινε παρουσίαση των ανωτέρω προγραμμάτων και ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων με παροχή χρήσιμων οδηγιών για την ορθή υποβολή των προτάσεων και διευκρινίσεων για υλοποίηση των έργων με κύριο στόχο την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης.

Παράλληλα οι ομιλητές προέτρεψαν τους υποψηφίους επενδυτές να υποβάλλουν τυχόν ερωτήματά τους στο Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (αρμόδιος υπάλληλος κος Στέφανος Ιωάννου), για την προώθηση τους στο αρμόδιο Υπουργείο και την απάντηση τους άμεσα, προς διευκόλυνση τόσο της διαδικασίας άρτιων υποβολών υποβοηθώντας την εξέλιξη της πορείας των προγραμμάτων γενικότερα, όσο και για την πληρέστερη ενημέρωση και άλλων εν δυνάμει επενδυτών.

Με την ευκαιρία παρακολούθησης της εκδήλωσης από ΑμΕΑ, τονίστηκε η ανάγκη ανάληψης δράσεων για την ελαχιστοποίηση των εμποδίων πρόσβασής τους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα ανωτέρω προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αρμόδιος κος Στέφανος Ιωάννου, τηλ.: 2665029484, fax: 2665029489 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 


 

 • Εμφανίσεις: 80

Το καλοκαίρι το αντάμωμα Ηπειρωτών της Γερμανίας από τον σύλλογο Νταχάου / ΚάρλσφελντΑγαπητά μέλη και φίλοι της Ηπειρωτικής Κοινότητας Νταχάου / Κάρλσφελντ και περίχωρων.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στο Μεγάλο Αντάμωμα Ηπειρωτών , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νταχάου τον προσεχή Ιούνιο.

Φιλοδοξία μας είναι να προσελκύσουμε ετεροδημότες από όλες τις γωνίες του κόσμου προσφέροντας την ευκαιρία να ανταμώσουμε με οικείους, συγγενείς και φίλους, ώστε να απολαύσουμε μια πανδαισία πολιτιστικών δρώμενων που προγραμματίζονται στα πλαίσια του μεγάλου Ανταμώματος.

Παραδοσιακές μουσικοχορευτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις, ημερίδα ιστορίας και πολιτισμού, διάθεση αναμνηστικών, αναβίωση παλιών εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας μας αποτελούν τα συστατικά της διοργάνωσης ενός πραγματικά μεγάλου θεματικού Ανταμώματος.

Προσκαλούμε όλους τους Ηπειρώτες και μη, να προσφέρουν ενεργά με τη συμμετοχή τους, στην διοργάνωση των μουσικοχορευτικών και θεατρικών δρωμένων.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ανιδιοτελώς στην διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων και να στηρίξουν ενεργά το Μεγάλο Αντάμωμα, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 15.02.2018, στα τηλεφωνά και τον πρόεδρο της κοινότητας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλα τα μέλη της επιτροπής μεγάλου Ανταμώματος για τη συμμετοχή τους.

Μετά τιμής
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Δοκόπουλος
Τηλ.:+49 (0) 176 5868 8732 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. • Εμφανίσεις: 121

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Στην Πάργα η 21η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa
 2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
 3. Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ
 4. 3η εθελοντική αιμοδοσία από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας
 5. Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)
 6. Ημερίδα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας
 7. Ε.Λ.Μ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 8. Έκθεση φωτογραφίας στην Ηγουμενίτσα για την απελευθέρωση της Θεσπρωτίας
 9. Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Τάσιος ζωντανά το Σάββατο στο ENVY stage
 10. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα
 11. Ηγουμενίτσα: Η Αγγελική Ηλιαδη με την ορχήστρα της, σήμερα στο El Rey
 12. Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας
 13. Συνάντηση Ακαδημιών ΠΡΩΤΕΑ Ηγουμενίτσας
 14. Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής-Ποταμιάς: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας
 15. Ηγουμενίτσα: Η Αγγελική Ηλιαδη με την ορχήστρα της, την Παρασκευή στο El Rey

+ Σας ενδιαφερουν...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS