Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Μινωτής δώρισε όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού στην τράπεζα»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Μινωτής δώρισε όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού στην τράπεζα»
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, όπου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή του και τις εμπειρίες του από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τον ρόλο του ως εκφωνητής ειδήσεων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πώς από την «περιπέτεια» των ειδήσεων που κράτησε σχεδόν 17 χρόνια βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι.

Θεωρεί πολύ βαριά κληρονομιά τη σχέση του με την Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή: «Είναι πολύ δύσκολη η κληρονομιά, ασήκωτη. Το αντιμετώπισαν πολλοί με μεγάλη δυσπιστία διότι είμαστε και αδέκαστοι, λέγοντας «Ποιος ξέρει τι μέσον έχει αυτός, που έχει την Παξινού».

Εγώ την Παξινού δεν την είχα γιατί, όταν βγήκα στο θέατρο, η Παξινού δεν υπήρχε και με τον παππού μου δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν όμως αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα.

Πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια. Ξεκίνησα και γω να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους αλλά δεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, αγχωμένος, κουβαλούσα αυτό το βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλου διευκολυντικό.

Τώρα πως είναι η ζωή, ένα περίεργο πράγμα, διότι ήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή, στην καριέρα μου η Παξινού δεν έπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής όμως έπαιξε. Όταν έφυγε η Παξινού από την ζωή, τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα.

Μετά από λίγο χρονικό διάστημα όμως έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν ξανατσακωνόμασταν για τα συνδικαλιστικά με τον Μινωτή.

Ήμουν αριστερός, κάναμε απεργίες και διάφορα και με έδιωξε. Αυτό ήταν πολύ καθοριστικό και μου έκανε καλό μέσα στην απογοήτευση», είπε για τα πρώτα του χρόνια στο θέατρο και τη εκρηκτική σχέση που είχε με τον Αλέξη Μινωτή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στην προσωπική του ζωή, δήλωσε πως είναι άνθρωπος των σχέσεων και δη των μακροχρόνιων. Ενώ όπως παραδέχτηκε έχει ζήσει ευτυχισμένα, αλλά δεν αποφάσισε ποτέ να αποκτήσει παιδί: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο; Δεν έπαιξε ρόλο η καριέρα και δεν το δέχομαι. Ξέρω μεγάλους ηθοποιούς που έχουν οικογένεια. Δεν ένιωθα την ανάγκη. Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξομολογήθηκε επίσης την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Όταν βλέπεις σε ένα χαρτί ότι αυτό που βλέπουμε στην αξονική θέλει περαιτέρω διερεύνηση, σου κόβονται τα πόδια. Επειδή έχω βεβαρημένο «μητρώο», ο πατέρας μου, η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η γιαγιά μου, όλοι έχουν φύγει από την επάρατο, λέω «ήρθε η σειρά μου».

Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, χειρουργήθηκα πολύ σύντομα. Το βρήκα πρώιμα, δεν άλλαξε πολύ η κοσμοθεωρία μου. Αφήνω τη ζωή και με πηγαίνει. Η ζωή μου έκρουσε έναν κώδωνα πολύ ισχυρό, αλλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μου έχει αφήσει κανένα κουσούρι.
Βεβαίως κάθε έξι μήνες που κάνω εξετάσεις τρέμω τι θα ακούσω αλλά όλα πάνε καλά. Δεν έχω αναθεωρήσει την άποψή μου για τη ζωή, δεν έχω αλλάξει. Οι στόχοι και τα πιστεύω μου είναι τα ίδια. Δεν άλλαξα από την ασθένεια», είπε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

  • Εμφανίσεις: 31

Survivor 2024 18/4: Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε μετά από 10 εβδομάδες - Πλάνταξε η Σταυρούλα

Survivor 2024 18/4: Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε μετά από 10 εβδομάδες - Πλάνταξε η Σταυρούλα
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor 2024.

Οι μονομαχίες αποχώρησης του Survivor 2024 για την Πέμπτη 18/4 κρίθηκαν ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή, τον Χριστόφορο Ταξίδη, τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Δύο παίκτες από κάθε ομάδα μονομάχησαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Τα στατιστικά τους μέχρι και τον πιο πρόσφατο αγώνα ήταν:

Τζέιμς Καφετζής 52%
Χριστόφορος Ταξίδης 46%
Θοδωρής Τουρκογεώργος 43%
Γιώργος Παπαχαραλάμπους 41%

Έτσι η επιλογή του στόχου έγινε από τον Τζέιμς ο οποίος διάλεξε στους κρίκους, καθώς όπως είπε είναι από τους αγαπημένους του στόχους. Οι μονομαχίες έγιναν αρχικά ανάμεσα σε Τζέιμς με Θοδωρή και Χριστόφορο με Γιώργο. Ο Θοδωρής και ο Χριστόφορος ήταν αυτοί που σε πρώτη φάση εξασφάλισαν την παραμονή τους στο Survivor 2024.

Ο Τζέιμς επιλέγει τον στόχο:

{https://youtu.be/BS-dw2lc4fo?si=pxurDCpFcgJDATY2}

Ο Τζέιμς ήταν φανερό πως δεν κυνήγησε εξ αρχής τη νίκη στη μονομαχία του με τον Θοδωρή και πολλοί θεώρησαν πως η απόφασή του για να αποχωρήσει είναι οριστική. Αφού έδωσε στον Θοδωρή την ευκαιρία επιστρέψει στη μπλε ομάδα, συνέχισε μονομαχώντας με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Ο Θοδωρής μένει στο Survivor 2024:

{https://youtu.be/MO9Dq0cQPgg?si=vzjEdyPIAn2-jVl2}

Ο Χριστόφορος μένει στο Survivor 2024:

{https://youtu.be/xnGaLCLJUTI?si=Bw5MCRwSHxaRBAZN}

Στη δεύτερη μονομαχία με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο Τζέιμς Καφετζής είχε δίπλα του σε όλα τα run τη Σταυρούλα και τον Γκιουλέκα που έκαναν όλες τις διαδρομές μαζί του. Όταν τα run έφτασαν στο 3-3 και μόνο αφού πέρασε τους τέσσερις από τους πέντε κρίκους, άφησε τον αγώνα και πήγε στον πάγκο της ομάδας του κρατώντας τον κρίκο στα χέρια του. Έτσι έδειξε πως πήρε την τελική του απόφαση.

  • Εμφανίσεις: 38

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό – Νίκη στα πέναλτι και πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League (Βίντεο)

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό – Νίκη στα πέναλτι και πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League (Βίντεο)
Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος μέχρι τέλους και επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

 Ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό καθώς νίκησε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Conference League, μετά από έναν αγώνα-θρίλερ στην Τουρκία. Έτσι οι Πειραιώτες είναι πλέον στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και αναμένεται να αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς στον αγώνα με το πόδι… στο γκάζι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Τάντιτς στα αριστερά όταν πέρασε την μπάλα στον Σιμάνσκι, ο οποίος με την σειρά του «τάισε» τον Καχβέτσι που βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ:

Μετά το γκολ οι Τούρκοι φάνηκαν πιο άνετοι έχοντας την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, όμως η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού δήλωσε παρούσα ανακόπτοντας τις επικίνδυνες επελάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μονομαχίες ήταν πιο έντονες, δεδομένου και του ότι το συνολικό σκορ των δύο αναμετρήσεων ήταν στο 3-3 με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να χρειάζονταν ένα γκολ στα επόμενα 45 λεπτά για να προκριθούν στα ημιτελικά. Οι Πειραιώτες απείλησαν και απειλήθηκαν σε αρκετές φάσεις, με τους τούρκους φιλάθλους να… σπρώχνουν την ομάδα τους σε αρκετά σημεία του αγώνα όπου οι παίκτες φαινόντουσαν κουρασμένοι.

Η Φενέρμπαχτσε άρχισε να ανεβάζει στροφές και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχε «κλείσει» τον Ολυμπιακό στα καρέ του και πίεζε για να βάλει το νικητήριο γκολ, όμως οι προσπάθειές της δεν είχαν αποτέλεσμα. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο οι παίκτες φάνηκαν να μην έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να παίξουν με την ίδια ένταση, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μερικά εκατοστά μακριά από το γκολ με την κεφαλιά του Ιμπόρα. Η φάση ξεκίνησε με τον Φορτούνη να εκτελεί φάουλ και τον Ιμπόρα να σηκώνεται πιάνοντας καλά την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε με το πόδι και ο Τζίκου έδιωξε το σουτ του Κάρμο στην συνέχεια. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν ανώτεροι στα 30 λεπτά της παράτασης όμως δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις… διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι. 

Η διαδικασία των πέναλτι:

  • Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός) – Γκολ
  • Τάντιτς (Φενέρμπαχτσε) – Απόκρουση από τον Τζολάκη
  • Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) - Απόκρουση του Λιβάκοβιτς
  • Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε) – Γκολ
  • Όρτα (Ολυμπιακός) – Γκολ
  • Ούντερ (Φενέρμπαχτσε) – Απόκρουση από τον Τζολάκη
  • Μασούρας (Ολυμπιακός) – Γκολ
  • Τζικού (Φενέρμπαχτσε) – Γκολ
  • Ρόντινεϊ (Ολυμπιακός) – Απόκρουση του Λιβάκοβιτς, η μπάλα σταμάτησε πάνω στην γραμμή
  • Μπονούτσι (Φενέρμπαχτσε) – Απόκρουση από τον Τζολάκη

Δείτε τα πέναλτι:

 

  • Εμφανίσεις: 48

First Dates: Η Χριστίνα μοίρασε εγκεφαλικά στον Γιάννη «Πω ρε φίλε»

First Dates: Η Χριστίνα μοίρασε εγκεφαλικά στον Γιάννη «Πω ρε φίλε»
Το πρώτο ραντεβού της Χριστίνας και του Γιάννη στο First Dates ένωσε Αμαλιάδα και Γερμανία.

Η Ζεν υποδέχτηκε τον Γιάννη και την Χριστίνα που έκαναν super εντύπωση ο ένας στον άλλο απο την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο First Dates.

Η Χριστίνα, μια πολύ όμορφη κοπέρα που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι των γνωριμιών από τη Γερμανία όπου μένει μόνιμα, καθώς ζει κι εργάζεται εκεί. Ψάχνει τον άντρα που θα την ακολουθήσει και θα αφήσει πίσω τη ζωή του στην Ελλάδα για να κάνει μια νέα αρχή μαζί της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν κρατήθηκε μόλις την είδε: «Μια μάνα θα χάσει το γιο της», είπε μόλις άκουσε και τις απαιτήσεις της Χριστίνας.

Το τυφλό ραντεβού της ήταν ο Γιάννης, ο οποίος αληθώρησε όταν την είδε: «Πω ρε φίλε τι ωραία γυναίκα! Έχει πάρα πολύ ωραίο χαμόγελο και βλέμμα. Με εντυπωσίασε», είπε ενθουσιασμένος ο Γιάννης. Ενώ και η Χριστίνα δεν ήταν αδιάφορη από την εμφάνιση του Γιάννη: «Η πρώτη μου εντύπωση ήταν WOW. Ωραίο παλικάρι».

Βέβαια πρέπει ο 28χρονος από την Αμαλιάδα να συνεχίζει να φλερτάρει με την 24χρονη και αφού ανακοινώσει όσα θέλει από μια σχέση. Οι δυο τους πάντως δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια για να φιλοξενήσει η Χριστίνα τον Γιάννη στη Γερμανία.

Η Χριστίνα συστήνεται στο First Dates:

{https://youtu.be/v-0AGudf5Zo?si=efFckPuu5gqgBPso}

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Γιάννης:

{https://youtu.be/DvdVzP33hYI?si=hWbNnGoKyu0CnQzq}

  • Εμφανίσεις: 38

Survivor 2024 18/4: Ο Θοδωρής στον τάκο για αποχώρηση μαζί με Τζέιμς, Χριστόφορο και Παπαχαραλάμπους

Survivor 2024 18/4: Ο Θοδωρής στον τάκο για αποχώρηση μαζί με Τζέιμς, Χριστόφορο και Παπαχαραλάμπους
Ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση από τη μπλε ομάδα του Survivor 2024 είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Το συμβούλιο του νησιού για την Πέμπτη 18/4 στο Survivor 2024, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Το πάρτι της ένωσης των ομάδων «στρίμωξε» όλα όσα έπρεπε να γίνουν για τους 4 αγώνες ασυλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έτσι αφού οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετέφεραν τις εντυπώσεις τους από την διαμονή τους στην Punta Cana, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους μπλε να περάσουν στην ψηφοφορία.

Από την κάλπη προέκυψε το όνομα του Θοδωρή Τουρκογεώργου για τη θέση του 4ου υποψήφιου για τις μονομαχίες.

Οι κόκκινοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το έπαθλο του Survivor 2024:

{https://youtu.be/_Ksp_tEX4pU?si=ywumHcXgEMTMQ3NL}

Η ψηφοφορία των μπλε:

{https://youtu.be/FG9cV60n_Tw?si=QTScAk-SzJ2m4kID}

  • Εμφανίσεις: 34

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ: Έχασε με 2-0 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη (Βίντεο)

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ: Έχασε με 2-0 και αποχαιρέτησε την Ευρώπη (Βίντεο)
Η Μπριζ επικράτησε του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τον «Δικέφαλο».

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ με --- και αποκλείστηκε από το UEFA Conference League, σε αντίθεση με την Βελγική ομάδα που θα συνεχίσει την πορεία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παρόλο που οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» είχαν δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, η ομάδα δεν μπόρεσε να αποδώσει με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μη μπορώντας να ανακάμψει.

Παρόλο που η Τούμπα ήταν κατάμεστη και η ατμόσφαιρα αντάξια της περίστασης, οι παίκτες της Μπριζ μπήκαν αποφασισμένοι και το έδειξαν στα πρώτα λεπτά καθώς κρατούσαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους και απείλησαν την εστία του «Δικεφάλου». Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έμοιαζε «μουδιασμένος» χωρίς να δείχνει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του.

Οι Βέλγοι όμως συνέχιζαν να πιέζουν και στο 33ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τζουτγκλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας μετά την παράλληλη μπαλιά του Κιριάνι Σάμπε.

Δείτε το βίντεο:

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώριο στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες της Μπριζ έκαναν συνεχόμενες επιθέσεις πολιορκώντας τα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα να βρουν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45+2’.

Ο Σκόρας έκανε ένα σουτ το οποίο σταμάτησε ο Κοτάρσκι, κάνοντας ακόμα μία απόκρουση, όμως η μπάλα έφτασε στον Τζουτγκλά που χωρίς να σκεφτεί σούταρε και έγραψε το 2-0. Σημειώνεται ότι ο διαιτητής χρειάστηκε να συμβουλευτή το VAR για να εξακριβώσει πως δεν υπήρξε κάποια παράβαση και τελικά έδειξε την σέντρα, «χρεώνοντας» το γκολ στον επιθετικό της Μπριζ.

Δείτε το γκολ:

 

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει διάθεση για να απειλήσει, καθώς πήρε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του και πραγματοποίησε αρκετές οργανωμένες επιθέσεις, όμως δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις στην τελευταία πάσα και το τελείωμα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την φετινή του Ευρωπαϊκή παρουσία και την Μπριζ να περνά στην ημιτελική φάση του Conference League όπου θα αναμετρηθεί με την ιταλική Φιορεντίνα. 

  • Εμφανίσεις: 34

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η νέα εμφάνιση - Φανέλα με την εμβληματική «Νίκη της Σαμοθράκης» (βίντεο)

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η νέα εμφάνιση - Φανέλα με την εμβληματική «Νίκη της Σαμοθράκης» (βίντεο)
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Έγινε η επίσημη παρουσίαση από την ΕΠΟ και είναι εμπνευσμένη από το γλυπτό της «Νίκης της Σαμοθράκης».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας σε φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από την εταιρεία 11teamsports.

{https://www.instagram.com/reel/C56jRfqLMd2/}

Η εικόνα του αγάλματος της «φτερωτής Θεάς», η οποία αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά της νέας φανέλας της Εθνικής, θα συνοδεύει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές στις προσπάθειές τους και ευχή όλων είναι να τους δώσει «φτερά» και να τους ωθήσει σε σημαντικές επιτυχίες.

Η Νίκη της Σαμοθράκης εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου από το 1884 και είναι μία από τις τρεις φτερωτές Νίκες που βρέθηκαν στον Ναό της Σαμοθράκης. Αποτέλεσε δε, τη βασική πηγή έμπνευσης και προέλευσής του σήματος της NIKE, γνωστού ως Swoosh (συμβολίζει τον ήχο που προκαλείται από το φύσημα του ανέμου και τη ροή του νερού).

Στο αριστερό μέρος της λευκής εμφάνισης της Εθνικής Ομάδας εμφανίζονται, σε πλήρη συμμετρία, δύο ρίγες στα χρώματα του εθνόσημου σαν μια νοητή συνέχεια του. Στο κάτω αριστερό μέρος της εμφάνισης και επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004, απεικονίζεται η απονομή του τροπαίου στην Εθνική Ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά για τις νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας, το Swoosh θα είναι χρώματος ασημί, δηλαδή στο ίδιο χρώμα με το σχέδιο της Νίκης της Σαμοθράκης, αλλά και του επετειακού «patch», προσφέροντας μια μοναδική χρωματική ομοιομορφία».

  • Εμφανίσεις: 38

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Γιορτή σήμερα 19/4 – Τι λέει το εορτολόγιο
  2. ΟΝΝΕΔ: Λύση στο δημογραφικό με εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες
  3. Το δάσος της Δαδιάς επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε Μαργαρίτης Σχοινάς
  4. Άγιοι Ανάργυροι: «Σε πέντε λεπτά “ξεφορτώθηκαν” τη θυγατέρα μου» - Μήνυση κατά των αστυνομικών
  5. Survivor 2024 18/4: Πήραν την 4η ασυλία κι έφυγαν για Punta Cana - Τι θα γίνει με τον 4ο υποψήφιο για αποχώρηση
  6. Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες - Live χάρτης
  7. MasterChef 2024 18/4: Αστοχίες, «ρυζομπιφτέκια» και νέα αναμέτρηση για την αποχώρηση στις 19/4
  8. Η ΑΑΔΕ «φουλάρει» τα βενζινάδικα με μηνύματα
  9. Νέα Υόρκη: Εισβολή της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια - Διέλυσαν διαδήλωση για την Παλαιστίνη
  10. Πασαλιμάνι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης του αστυνομικού
  11. Συνελήφθη ξανά ο σύζυγος της Νίκολα Στέρτζον - Κατηγορείται για υπεξαίρεση από τα κομματικά ταμεία
  12. Πάτρα: Τροχαίο με δύο τραυματίες στην Άνω Πόλη - Αυτοκίνητο εξετράπη στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
  13. Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης για πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ
  14. Το Ιράν απειλεί με χτύπημα στα πυρηνικά κέντρα του Ισραήλ: «Πότε θα πατήσουμε το κουμπί»
  15. Survivor 2024 18/4: «Coco Bongo για τους νικητές» τους τρέλανε ο Λιανός με το έπαθλο στην 4η ασυλία

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline