ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:"Καλό ταξίδι κυρ Φάνη, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας"


Τον άνθρωπο που για πάνω από 4 δεκαετίες υπηρέτησε και λάτρεψε τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον αγαπητό σε όλους κυρ-Φάνη Νέσση, αποχαιρέτισε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά η ανακοίνωση: ---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSGATE.gr


  • Εμφανίσεις: 44

Δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι Πωλήσεων από το Επιμελητήριο Άρτας


Το Επιμελητήριο Άρτας, ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέλη του να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ το δικό τους «ράφι» και να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, η οποία είναι διαθέσιμη και λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, αλλά και στην ηλεκτρονική δ/νση www.artamarket.gr στο διαδίκτυο. Ειδικότερα το Επιμελητήριο Άρτας προσφέρει: ---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSGATE.gr


  • Εμφανίσεις: 43

Σε λειτουργία οι 3 νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ


Σε λειτουργία βρίσκονται από τα μέσα Νοεμβρίου οι 3 νέες μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ενισχύοντας την παρουσία του προγράμματος στην Περιφέρεια Ηπείρου και τη δυνατότητά του να ανταποκρίνεται στις τοπικές ανάγκες. Στις νέες μονάδες περιλαμβάνεται Πολυδύναμο Συμβουλευτικό Κέντρο στην Άρτα, ενώ με έδρα τα Γιάννενα λειτουργούν Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Πρόγραμμα Κοινωνικής Επανένταξης. Το Πολυδύναμο Συμβουλευτικό Κέντρο στην Άρτα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και ...---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSGATE.gr


  • Εμφανίσεις: 51

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Έφυγε ο αγαπητός στους φιλάθλους κυρ-Φάνης Νέσσης

Πρωτομπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΣ στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ως φροντιστής μαζί με τη σύζυγό του Βούλα

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη μισή ζωή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι πια κοντά μας. Ο αγαπητός σε όλους κυρ-Φάνης Νέσσης έφυγε σε ηλικία 95 ετών, πλήρης ημερών. Πρωτομπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΣ στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ως φροντιστής μαζί με τη σύζυγό του Βούλα. Ο τότε πρόεδρος, Γιώργος Κωνσταντόπουλου, ήταν αυτός που τους κάλεσε στην ομάδα. Ο κυρ Φάνης ως τα βαθιά γεράματα δεν έλειψε ποτέ από το γήπεδο. 
Άλλοτε τακτοποιούσε τα ρούχα της ομάδας, φόρμες, στολές, παπούτσια κτλ μαζί με τη...
---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSGATE.gr


  • Εμφανίσεις: 47

ΠΡΕΒΕΖΑ-Συνδικάτα και σωματεία της Πρέβεζας συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία και διαδήλωσαν στην είσοδο του Νοσοκομείου

Την επιβολή προστίμων κατά τη διάρκεια προσυγκέντρωσης κατήγγειλαν οι συνδικαλιστές 


Την στήριξη της δημόσιας δωρεάν υγείας και όλων των εργαζομένων με κατάργηση των μέτρων που περιορίζουν τις ελευθερίες και βάζουν "ταφόπλακα" στις διεκδικήσεις και τις κινητοποιήσεις τους, ζήτησαν τα σωματεία και τα συνδικάτα που συναντήθηκαν σήμερα στην είσοδο του Νοσοκομείου Πρέβεζας συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ. Στην συγκέντρωση που σύμφωνα με την παράκληση των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (χρήση μασκών, αποστάσεων κλπ) συμμετείχαν μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, τα...
---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSGATE.gr


  • Εμφανίσεις: 79

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
George Coiffure
Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου