«Φρένο» στα μεταγραφικά από την ΑΕΚ - Προχωράει ως έχει και εμπιστεύεται το υπάρχον υλικό

«Φρένο» στα μεταγραφικά από την ΑΕΚ - Προχωράει ως έχει και εμπιστεύεται το υπάρχον υλικό 25/10/2020
«Φρένο» στα μεταγραφικά από την ΑΕΚ - Προχωράει ως έχει και εμπιστεύεται το υπάρχον υλικό

Η σεζόν στη Basket League άρχισε με νίκη για την ΑΕΚ, έστω κι αν η εμφάνιση δεν ήταν και η πλέον θελκτική. Για την Ένωση, όμως, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, ιδίως στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι να γεμίζει με νίκες το σακούλι, ώστε να φτιάχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία της.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας, σ’ ένα παιχνίδι που μέχρι το 35′ δεν ήταν στον έλεγχό της. Όταν, όμως, πάτησε το… γκάζι, έφερε στα μέτρα της την αναμέτρηση και απλοποίησε τα πράγματα, πανηγυρίζοντας το «διπλό».

Την ίδια στιγμή, εντός των τειχών υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό. Τόσο το προπονητικό σταφ όσο και άπαντες μέσα στην ομάδα θέλουν να πάρουν το μέγιστο από τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Αυτός, εξάλλου, είναι κι ο λόγος που έχει μπει στην άκρη κάθε κουβέντα περί μεταγραφικών κινήσεων, καθώς σε πρώτη φάση στην Ένωση θέλουν να δουν πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με τα τωρινά δεδομένα.

Στην ΑΕΚ έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια περίπτωση που να κάνει το απαιτούμενο «κλικ» για να προχωρήσει. Έτσι, σε συνδυασμό με το υλικό που υπάρχει, στην Ένωση προχωρούν ως έχουν, με σκοπό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από ομαδική δουλειά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
ACS ...σημαίνει courier
Carbon Off - Ιωάννινα
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.