Τόκιο 2020: Η κορυφαία σκοπεύτρια δεν πάει Τόκιο λόγω κορονοϊού [pic]

Η παγκόσμια Νο 1 σκοπεύτρια Άμπερ Χιλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 μετά από τα θετικά τεστ,  για τον Covid-19. H Χιλ, η οποία είναι Βρετανή, δεν έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία καθώς βρέθηκε θετική στον ιό, χθες (Τρίτη) βράδυ. Η 23χρονη πρέπει τώρα να μπει σε καραντίνα για 10 ημέρες και θα χάσει τον αγώνα της, στο γυναικείο skeet, το οποίο διεξάγεται την προσεχή Κυριακή (25 Ιουλίου). «Συντετριμμένη είναι ο μόνος τρόπος να περιγράψω τον πόνο που νιώθω τώρα», έγραψε η Χιλ στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Μετά το θετικό τεστ για τον Covid-19, χθες το βράδυ, δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Αν και δεν έχω συμπτώματα, θα απομονωθώ σύμφωνα με την κυβερνητική οδηγία και θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να αρχίσω κάπως να επεξεργάζομαι τα πάντα», δήλωσε. Η Χιλ ήταν φιναλίστ στο Ρίο το 2016 και σε καλή φόρμα, καθώς νωρίτερα φέτος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής, στο Νέο Δελχί. Η Χιλ κατέκτησε επίσης ένα χρυσό μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπακού το 2015 και ήταν δεύτερη στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας Gold Coast το 2018. Η Χιλ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Παρίσι το 2024 για να κερδίσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. «Η καρδιά μας είναι με την Άμπερ και λυπούμαστε απλώς για το ότι δεν μπορεί να έρθει μαζί μας στο Τόκιο», δήλωσε ο αρχηγός αποστολής των Βρετανών Μάρκ Ίγκλαντ.  «Είναι απίστευτα προικισμένη αθλήτρια και ελπίζουμε να την ξαναδούμε σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε. Η Χιλ δεν θα αντικατασταθεί από άλλη αθλήτρια και δεν είναι η πρώτη Βρετανίδα που είχε προκριθεί στο Τόκιο και λόγω κορονοϊού, δεν ταξιδεύει για την ιαπωνική πρωτεύουσα. Την ίδια μοίρα είχε και η τενίστρια Τζοάνα Κόντα.

Το άρθρο Τόκιο 2020: Η κορυφαία σκοπεύτρια δεν πάει Τόκιο λόγω κορονοϊού [pic] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


Η παγκόσμια Νο 1 σκοπεύτρια Άμπερ Χιλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 μετά από τα θετικά τεστ,  για τον Covid-19. H Χιλ, η οποία είναι Βρετανή, δεν έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία καθώς βρέθηκε θετική στον ιό, χθες (Τρίτη) βράδυ. Η 23χρονη πρέπει τώρα να μπει σε καραντίνα για 10 ημέρες και θα χάσει τον αγώνα της, στο γυναικείο skeet, το οποίο διεξάγεται την προσεχή Κυριακή (25 Ιουλίου).

«Συντετριμμένη είναι ο μόνος τρόπος να περιγράψω τον πόνο που νιώθω τώρα», έγραψε η Χιλ στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Μετά το θετικό τεστ για τον Covid-19, χθες το βράδυ, δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Αν και δεν έχω συμπτώματα, θα απομονωθώ σύμφωνα με την κυβερνητική οδηγία και θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να αρχίσω κάπως να επεξεργάζομαι τα πάντα», δήλωσε.

Η Χιλ ήταν φιναλίστ στο Ρίο το 2016 και σε καλή φόρμα, καθώς νωρίτερα φέτος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής, στο Νέο Δελχί. Η Χιλ κατέκτησε επίσης ένα χρυσό μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπακού το 2015 και ήταν δεύτερη στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας Gold Coast το 2018. Η Χιλ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Παρίσι το 2024 για να κερδίσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Η καρδιά μας είναι με την Άμπερ και λυπούμαστε απλώς για το ότι δεν μπορεί να έρθει μαζί μας στο Τόκιο», δήλωσε ο αρχηγός αποστολής των Βρετανών Μάρκ Ίγκλαντ.  «Είναι απίστευτα προικισμένη αθλήτρια και ελπίζουμε να την ξαναδούμε σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε.

Η Χιλ δεν θα αντικατασταθεί από άλλη αθλήτρια και δεν είναι η πρώτη Βρετανίδα που είχε προκριθεί στο Τόκιο και λόγω κορονοϊού, δεν ταξιδεύει για την ιαπωνική πρωτεύουσα. Την ίδια μοίρα είχε και η τενίστρια Τζοάνα Κόντα.

Το άρθρο Τόκιο 2020: Η κορυφαία σκοπεύτρια δεν πάει Τόκιο λόγω κορονοϊού [pic] εμφανίστηκε πρώτα στο Sports3.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sports3.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
ACS ...σημαίνει courier
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
WebCenter - Smart Internet Solutions