Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει τον Εμμανουηλίδη στην Βέιλε-Αυτά προβλέπει η συμφωνία

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει τον Εμμανουηλίδη στην Βέιλε-Αυτά προβλέπει η συμφωνία 21/07/2021
Εμμανουηλίδης

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Παναθηναϊκός και Βέιλε για την παραχώρηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν μπει στην τελική ευθεία και να απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να έχουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. 

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη Δανία έδειξαν πόσο ήθελαν να κάνουν δικό τους τον 20χρονο διεθνή επιθετικό, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Εμμανουηλίδη δίνοντας στους "πράσινους" ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 20-25%.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο 20χρονος επιθετικός να μεταβεί το δυνατόν συντομότερο στη Δανία, με την άδεια του Παναθηναϊκού, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να είναι έτοιμος να υπογράψει όταν υπάρξει οριστική συμφωνία, ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Αυτό γιατί το πρωτάθλημα της Δανίας έχει ήδη ξεκινήσει και η Βέιλε έχει δώσει ήδη ένα παιχνίδι, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Ποδήλατο Γιαννούλη
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA