SIATARAS

 

 Πωλειται επιχειρηση αρτοποιίας  
     
 Στην Ανατολη Ιωαννινων  απο το 2001, με πληρη εξοπλισμο γιατι την παραγωγη απο την επομενη κιολας ημερα.Αψογη λειτουργια των μηχανηματων και αψογη η κατασταση του πωλητηριου.Δεκτη η επισκεψη καθε ενδιαφερομενου...Μονο πολυ σοβαρες προτασεις...
 .Πληροφοριες στο 6947371996

Μαύρο Ρόδο: Τι δουλειά έχει ο Βίκος στη Γερακιανή; - η Αλεξία ζητάει απαντήσεις από την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Τι δουλειά έχει ο Βίκος στη Γερακιανή; - η Αλεξία ζητάει απαντήσεις από την Ελισάβετ
Η οικογένεια Καστρινού «μετακομίζει» όλη, πλην Θέμη, στη Γερακιανή σε μια κίνηση που θα φέρει εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου».

Μετά από την έκρηξη στο μαγαζί του Θέμη οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» επιταχύνονται. Ο Θέμης προσπαθεί να βρει λύσεις στην Πάτρα για τη συνέχιση της λειτουργίας του μαγαζιού, ενώ τα φώτα έχουν πέσει επάνω του και οι κινήσεις του μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών και της τοπικής κοινωνίας.

Την ίδια ώρα η Αγγελική, υποκύπτοντας στις πιέσεις της Αλεξίας και για να αποφύγει οποιαδήποτε ανάμιξη με τις δουλειές του Θέμη, καταφεύγει στη Γερακιανή για να περάσει μερικές ημέρες με τα παιδιά της.

Η άφιξη των δύο γυναικών δεν θα έχει καλή έκβαση για τον Πέτρο. Η Αλεξία, όπως έχουμε καταλάβει από το προηγούμενα επεισόδια, έχει γοητευτεί από την «πνευματικότητα» της Ελισάβετ, τόσο κόντρα με τα βιώματά της στο πατρικό της. Περιμένει τη χειροτονία της πως και πως και μάλιστα της έχει φέρει δώρο ειδικά για την περίσταση -την είδαμε να εκμεταλλεύεται την έξοδο στα μαγαζιά με τη γιαγιά της για να επισκεφτεί ένα κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Όμως η Ελισάβετ δεν έχει κάποια ικανοποιητική απάντηση να δώσει στην νέα της φίλη για το πότε θα λάβει χώρα η χειροτονία και η Αλεξία υποψιάζεται τα χειρότερα. Ανησυχεί μήπως ο αδελφός της, του οποίου την «συμπάθεια» στο πρόσωπο της δόκιμης μοναχής έχει καταλάβει, παρασύρει την κοπέλα μακριά από τον δρόμο που χάραξε. Ζητάει λοιπόν να μάθει αν ο υπαίτιος για την αναβολή της χειροτονίας είναι ο Πέτρος.

Η Ελισάβετ, η οποία δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Καστρινό παρά την άρνησή της να ακούσει τις εξηγήσεις του για τις «αποκαλύψεις» της Όλγας, αποφεύγει να δώσει μια καθαρή απάντηση. Όμως η Αλεξία θα βγάλει τα συμπεράσματά της…

Μια απόφαση του Βίκου φέρνει εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου»

Την ίδια ώρα ο Βίκος στην Πάτρα παλεύει με τα αισθήματά του για την Αγγελική. Η αφοσίωσή του στην γυναίκα του Θέμη είναι αναμφισβήτητη και η απόσταση που αυτή θέλει να βάλει ανάμεσά τους τον βασανίζει. Έτσι, αποφασίζει να πάει στη Γερακιανή για να την συναντήσει άμεσα, πριν η Αλεξία την πείσει να επιστρέψει στο πλευρό του Θέμη.

Η εξόρμηση του Βίκου στη Γερακιανή θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Πέτρος, ο οποίος όλες στις προηγούμενες ημέρες είχε κρατήσει αποστάσεις από τα γεγονότα στην Πάτρα -για την ακρίβεια είχε επιδοκιμάσει την απόφαση της μητέρας του να ζητήσει διαζύγιο- θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το θέαμα της Αγγελικής στη αγκαλιά ενός άνδρα που δεν είναι ο πατέρα του. Πώς θα αντιδράσει;

Δείτε σκηνές από το επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου:

Αυτή είναι η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στο «Μαύρο Ρόδο»:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Tzimas Home Accessories
Νίκος Τριανταφύλλου
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.