Ντούνη: Το νησάκι της Αττικής με τις δαντελένιες ακρογιαλιές

Ντούνη: Το νησάκι της Αττικής με τις δαντελένιες ακρογιαλιές

Το νησάκι με το όνομα «Ντούνη» βρίσκεται στην Αττική και οι μαγικές ακρογιαλιές του είναι προσβάσιμες με τα πόδια. Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα Up Stories.

Το νησάκι «Ντούνη» μπορεί να είναι άγνωστο σε ορισμένους, όμως βρίσκεται 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στα Νότια προάστια της Αττικής.

Εκεί μπορείς να πας ακόμα και περπατώντας (Προσοχή στους αχινούς) και στην οποία μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν πριβέ αλλεπάλληλες δαντελένιες ακρογιαλιές.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή θα χρειαστεί να μεταβειτε αρχικά ως την Αγία Μαρίνα Κορωπίου και να συνεχίσετε με πορεία προς το Σούνιο για περίπου ακόμα 1χλμ. Μόλις φτάσετε στην τοποθεσία Αλθέα όπου και δεσπόζει το επιβλητικό αλλά εγκαταλελειμμένο ομώνυμο ξενοδοχείο αφήστε το αυτοκίνητο σας και κατεβείτε στην παραλία «Ηλιόπουλος» και από εκεί περπατώντας μέσα από την θάλασσα μπορείτε να μεταβείτε στη Νήσο Ντούνη.

Μόλις θα έχετε φτάσει σε έναν απίστευτο πλωτό παράδεισο με μικρούς κολπίσκους και από τις δύο πλευρές του νησιού με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά.

{https://youtu.be/g9VVUjwDR8U}

  • ΝΗΣΙ
  • ΑΤΤΙΚΗ
  • ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Φροντιστήριο Κλασικό
Carbon Off - Ιωάννινα