Λαζανάς: Έχουν μειωθεί πολύ οι εμβολιασμοί, ο κόσμος φεύγει διακοπές

Λαζανάς: Έχουν μειωθεί πολύ οι εμβολιασμοί, ο κόσμος φεύγει διακοπές
Περισσότερες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό και μείωση των εμβολιασμών λόγω διακοπών εντοπίζει ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς.

Αναμενόμενη χαρακτηρίζει την αύξηση των κρουσμάτων ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, κρούωντας ωστόσο «καμπανάκι» για τη μείωση των εμβολιασμών εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών και τις αυξημένες εισαγωγές ασθενών με Covid στα νοσοκομεία.

«Για να είμαι ειλικρινής το περιμέναμε, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Δηλαδή πιστεύαμε ότι θα ερχόταν κατά το τέλος Αυγούστου αυτό το τσουνάμι αλλά ήρθε πολύ πιο γρήγορα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως δεδομένου του ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ πιο μολυσματική, δυστυχώς οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα δεν έχουν προχωρήσει στον βαθμό που θα έπρεπε.

«Οι εμβολιασμοί έχουν μειωθεί πάρα μα πάρα πολύ. Ο κόσμος έχει φύγει για διακοπές, υπάρχει πρόβλημα» υπογράμμισε ο κ. Λαζανάς.

«Εγώ έχω να σας δηλώσω ότι κάθε μέρα στα νοσοκομεία τα οποία εφημερεύουν, από εκεί που δεν είχαν καμία εισαγωγή, το πολύ μια- δύο σε κάθε εφημερία τους οι εισαγωγές αυξάνονται» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ενδεικτικά, αναφέρθηκε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας στο οποίο χθες έγιναν 10 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό. Σύμφωνα με τον ίδιο, επρόκειτο για ασθενείς ηλικιών 30-40 ετών με σχετικά βαριά συμπτώματα.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Ποδήλατο Γιαννούλη
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο