Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έλεγε το 2013 στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έλεγε το 2013 στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη
Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση το 2013. Τι έλεγε για τα αδέρφια του. 

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο νέος κυρίαρχος στο NBA οδηγώντας τους Μπακς στην κατάκτηση του τίτλου όμως για να φτάσει μέχρι εκεί ξεκίνησε από τα χαμηλά. Πού να φανταζόταν τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του το 2013 όταν έδινε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη όταν τα πράγματα θα έχουν αυτή την εξέλιξη.

«Tα μυαλά μου δεν θα πάρουν ποτέ αέρα, γιατί είμαι σεμνό παιδί. Δεν θα μιλάω, δεν θα δείχνω, δεν θα κάνω τίποτα. Απλώς θα παίζω το μπασκετάκι μου και… όπου φτάσω», έλεγε χαρακτηριστικά ο 18χρονος τότε παίκτης λίγο πριν οι Μπακς τον «τσιμπήσουν» για το NBA.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τη σύγκριση με τα αδέρφια του που επίσης ασχολούνται με το μπάσκετ, ο Γιάννης έβαλε πέρα την όποια αδελφική αντιπαλότητα και είπε: «Εγώ θέλω να είναι ο αδερφός μου καλύτερος. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Θανάσης, νομίζω ο Άλεξ θα γίνει ο καλύτερος».

Ειδικά για τον Θανάση Αντετονκούμπο, ο Γιάννης είπε ότι απλά θέλει να τον στηρίζει ως μεγαλύτερος αδερφός, να τον φροντίζει εντός και εκτός παρκέ και να του δίνει συμβουλές για το μπάσκετ.

Και ο Θανάσης, όμως, έλεγε ότι δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ των αδελφιών.

Δείτε το απόσπασμα: ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
George Coiffure
Ποδήλατο Γιαννούλη