Η γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος μαθαίνουν το φύλο του παιδιού

Η γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος μαθαίνουν το φύλο του παιδιού
Υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ για τον Φίλιππο και τη Βασιλική στα νέα επεισόδια της «Γης της ελιάς»;

Η Βασιλική περνάει δύσκολες ημέρες, όπως θα δούμε από σήμερα στην «Γη της ελιάς». Η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να της κάνει τη ζωή δύσκολη, ειδικά τώτα που ο Στέφανος έχει απομακρυνθεί από την οικογενειακή εστία και δεν επιτρέπει στην μητέρα του να διευθύνει τη ζωή του.

Με το πρόσχημα της αδυναμίας της -είναι σε αναπηρική πολυθρόνα- η σύζυγος του Στάθη έχει αναθέσει όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις της και τα καθήκοντά της στην κόρη της και, στο καπάκι, δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμπεριφοράς της Αρετής θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Ανόρεχτη και με ακατάδεκτο ύφος τσιμπολογά το φαγητό που με κόπο έφτιαξε η Βασιλική και, σαν να μην έφτανε αυτό, της απαγορεύει να βγει για να συναντήσει την Άννα.

Ο Στάθης, ο οποίος έχει φτάσει σε οριακό σημείο με την γυναίκα του, διώχνει την Βασιλική στην οποία λέει να ετοιμαστεί για να βγει, αποφασισμένος να εξηγηθεί μία και καλή με την Αρετή. Ο καυγάς που ακολουθεί απλώς φανερώνει πόσο μεγάλο είναι το ρήγμα ανάμεσα στους δύο συζύγους και βαραίνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στο σπίτι των Καπερνάρων.

Ευτυχώς, δεν είναι όλα τα μαντάτα μαύρα για τη Βασιλική. Με τον Φίλιππο μαθαίνουν επιτέλους το φύλο του παιδιού τους -θα είναι κοριτσάκι- και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όμως, το πρόβλημα παραμένει πόσο ακόμα η Βασιλική θα μπορεί να κρύβει την εγκυμοσύνη της και τι θα συμβεί όταν οι γονείς της θα πληροφορηθούν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Δείτε δύο αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο:

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Tzimas Home Accessories
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.