Ράλι Ακρόπολις 2021 με υπερ-ειδική στο Σύνταγμα

Ράλι Ακρόπολις 2021 με υπερ-ειδική στο Σύνταγμα
Η επίσημη παρουσίαση του Ράλι Ακρόπολις 9-12 Σεπτεμβρίου. Οι ειδικές και οι εκπλήξεις.

Μετά από 8 χρόνια το Ράλι των Θεών επιστρέφει στο… σπίτι του. Το Ράλι Ακρόπολις 2021 θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και μάλιστα με υπερειδική στην πλατεία Συντάγματος.

Κατά την επίσημη παρουσίαση που έγινε στο «Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος» ανακοινώθηκε ότι αμέσως μετά την εκκίνηση θα ξεκινήσει ο αγώνας με μια ειδική στο κέντρο της Αθήνας, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να τονίζει ότι «το φετινό Ράλι Ακρόπολις εκτός από τις πολλές καινοτομίες που θα ενσωματώσει, θα έχει σαφή μηνύματα και δράσεις για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, δράσεις τις οποίες έχει αγκαλιάσει και η FIA και ο Πρόεδρός της κ. Ζαν Τοντ με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σε συζήτηση που είχαμε στην Κροατία και σε επιστολές που έχουμε ανταλλάξει έκτοτε» και να υπογραμμίζει: «Το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί σε τόπους που διάλεξαν για κατοικία τους οι Θεοί. Τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι ιδέες της αρμονίας, της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας, της δικαιοσύνης, του Ολυμπισμού.

ralli acropolis 2021

Ο εθνικός μας αγώνας θα περάσει όπως γνωρίζετε από 3 περιφέρειες. Θα ξεκινήσω από το τέλος. Το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Σεπτεμβρίου ο αγώνας θα έχει επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα και τη Λαμία που θα φιλοξενήσει την καρδιά του αγώνα και το Service Park. Στην Στερεά θα διεξαχθούν ιστορικές διαδρομές που ανήκουν στο παγκόσμιο πάνθεον των αγώνων αυτοκινήτου.
Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το Ράλλυ Ακρόπολις θα βρεθεί σε ειδικές σε σημεία μοναδικής ομορφιάς στους Αγίους Θεοδώρους, στην Πελοπόννησο, στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, την 3η καλύτερη ειδική διαδρομή στον κόσμο».

Για την μεγάλη έκπληξη στο κέντρο της Αθήνας ανέφερε:

«Και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης κάτω από την Ακρόπολη, περιμένει τους Έλληνες μια εντελώς μοναδική, ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία. Προγραμματίζουμε την Athens City Stage, όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε ένα μοναδικό υπερθέαμα θα αγωνιστούν στο κέντρο της πόλης μας, της Αθήνας. Μια εικόνα που θα ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον κόσμο.

Η πολιτεία, για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης, από κοινού με την συμβολή των 3 Περιφερειών και των 3 δήμων αλλά και του ΕΟΤ, ανέλαβε να εγγυηθεί προς την FIA και τον διοργανωτή, το οικονομικό και οργανωτικό σκέλος του αγώνα. Γίνεται για 1η φορά στην ιστορία του αγώνα και αποτέλεσε κλειδί για την ανάληψή του. Γι’ αυτό και στόχος μας ήταν από την αρχή να συγκεντρώσουμε τους αναγκαίους πόρους, στο μεγαλύτερο δυνατό μέρος από την ελεύθερη αγορά, το οποίο άλλωστε όπως βλέπετε από τους χορηγούς του Αγώνα έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί».

{https://youtu.be/ABu_-inr9o0}ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ACS ...σημαίνει courier
Φροντιστήριο Κλασικό