Την Ακαδημία των Απειρωτάν φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”

Την παρουσία τοπικών Ακαδημιών στις εξέδρες των “Ζωσιμάδων” έχει εξασφαλίσει φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, φέρνοντας πολλά παιδιά στο γήπεδο να ζήσουν την ατμόσφαιρα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα υψηλού επιπέδου.

Η Ακαδημία κοριτσιών των Απειρωτάν ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χριστοβασίλη και την ΠΑΕ για τη φιλοξενία της ομάδας στον χθεσινό αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ευχαριστούν από καρδιάς την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 που φιλοξένησε τις αθλήτριες της Αγωνιστικής Ομάδας και της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και φέτος στους αγώνες πρωταθλήματος της Super League.

Η τελευταία μάλιστα φιλοξενία συνοδεύτηκε από την εμφατική νίκη της ομάδας της Ηπείρου, απέναντι σε αυτή του ΠΑΟΚ, με 1-0 και με καταπληκτική εμφάνιση!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης, είναι άξιοι επαίνων, γιατί όλη τη χρονιά φιλοξένησαν στους αγώνες του ΠΑΣ, συνολικά χιλιάδες νεαρούς αθλητές ακαδημιών, όλων των αθλημάτων, από όλη την Ήπειρο, αγόρια και κορίτσια, προσφυγόπουλα και παιδιά από ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής. Με αυτό τον τρόπο έδωσαν χαρά σε χιλιάδες νέους ενώ γέμισε και το γήπεδο από παιδικές φωνές, χαρά και διασκέδαση.

Και όλα αυτά χωρίς μεγάλες ανακοινώσεις και δηλώσεις εντυπωσιασμού.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την κοινωνική προσφορά της στη νεολαία από τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ!

Το άρθρο Την Ακαδημία των Απειρωτάν φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Tzimas Home Accessories
Ποδήλατο Γιαννούλη
Νίκος Τριανταφύλλου
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.