Στάικος: «Καθαρόαιμος Αργεντινός ο Εραμούσπε, με πολύ πάθος» (video)

Για την επιλογή του να περάσει τον Εραμούσπε δεύτερο φορ στα τελευταία λεπτά μίλησε ο κ. Στάικος, ο οποίος μίλησε και για ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάσει των φάσεων που δημιούργησαν οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα που και οι δύο ομάδες πρόσεχαν τις άμυνές τους. Και οι δύο ομάδες είχαν κάποια καλά διαστήματα αλλά λιγοστές φάσεις. Κάθε ομάδα είχε από περίπου δύο φάσεις. Εν τέλει το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι δίκαιο και αποδίδει την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα όταν φτάνει το ματς στο τέλος με αυτό τον τρόπο δεν ξέρεις αν θα καταφέρεις να ισοφαρίσεις. Εμείς ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχει πολύ δύσκολη συνέχεια. Προπόνηση, δουλειά και συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση για τον Εραμούσπε που αν και αμυντικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, απάντησε:

«Είναι και τα πέναλτι ένας λόγος γι’ αυτό. Έχουμε συνηθίσει ο Εραμούσπε να σκοράρει από στημένες φάσεις, αλλά σήμερα δεν έγινε έτσι. Τον περάσαμε ως δεύτερο φορ για να διεκδικήσουμε τέτοιες φάσεις και ευτυχώς έτσι έγινε. Είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή. Δημιουργούμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Άλλοτε σκοράρουμε και άλλοτε όχι, αλλά δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Σήμερα δημιουργήσαμε λιγότερες γιατί έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς. Ποιος πέτυχε το γκολ στο τέλος δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ όσο η ομάδα να παράγει ευκαιρίες και να παίρνει βαθμούς και αποτελέσματα».

Για την παραμονή του Εραμούσπε στην επίθεση και μετά το γκολ και αν ήταν οδηγία ή επιλογή του ποδοσφαιριστή:

«Τον γνωρίζουμε πολύ καλά τον Ερασμούσπε. Καθαρόαιμος Αργεντινός. Πολύ πάθος. Ήθελε να μείνει στην επίθεση για να διεκδικήσουμε ένα ακόμα γκολ. Δύο λεπτά έμεναν και ρισκάραμε λίγο εκεί. Αν γινόταν κάποια στατική φάση θα γυρνούσε να βοηθήσει αλλά δεν έγινε και τελείωσε εκεί το παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς Κιάκου και Μπάλαν:

«Δυστυχώς ο Κιάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και ξεκίνησε ο Τζίμας το παιχνίδι. Για τον Μπάλαν θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Μάλλον δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό».

Πηγή: agriniara.gr

Το άρθρο Στάικος: «Καθαρόαιμος Αργεντινός ο Εραμούσπε, με πολύ πάθος» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου
WebCenter - Smart Internet Solutions
Φροντιστήριο Κλασικό