Μεταξάς : «Είχαμε πλάνο και μας βγήκε!»

Ο Ηρακλής Μεταξάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε στην συνέπεια και την εφαρμογή του αρχικού πλάνου που είχε η ομάδα του σε μια εξ αρχής δύσκολη αναμέτρηση..

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν στάθηκε σε πολλά πράγματα μετά το τέλος του ματς με τον Άρη, επισημαίνοντας την συνέπεια και την εφαρμογή του αρχικού πλάνου που είχε η ομάδα του σε μια εξ αρχής δύσκολη αναμέτρηση..

«Μόνον ένα μεγάλο μπράβο οφείλω να πω στους παίκτες μου καθώς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εφαρμόζοντας το πλάνο που είχαμε γι’ αυτό!
Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και έχοντας πάρει πρόσφατα τα μαθήματά μας από άλλα ματς εδώ δείξαμε τις δυνατότητές μας. Είχαμε ένα καλό πλάνο και αυτό μας βγήκε καθώς δείξαμε πως είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς, κι αυτό το εφαρμόσαμε όπως έπρεπε…»

The post Μεταξάς : «Είχαμε πλάνο και μας βγήκε!» appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


Ο Ηρακλής Μεταξάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA στάθηκε στην συνέπεια και την εφαρμογή του αρχικού πλάνου που είχε η ομάδα του σε μια εξ αρχής δύσκολη αναμέτρηση.. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν στάθηκε σε πολλά πράγματα μετά το τέλος του ματς με τον Άρη, επισημαίνοντας την συνέπεια και...

The post Μεταξάς : «Είχαμε πλάνο και μας βγήκε!» appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sportsioannina.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου