Βαρύ πλήγμα με Οικονομόπουλο –Εως και 2 μήνες εκτός!

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Σ’ ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του Μαντσίνι, μόλις 1 λεπτό μετά την αλλαγή του, ο παίκτης των Ηπειρωτών προσγειώθηκε πολύ άσχημα με τον ώμο. Οι πρώτες εκτιμήσεις από ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε κάταγμα στο περιφερικό άκρο της κλείδας και θα υποβληθεί και σε αξονική για ακριβέστερη αποτύπωση της ζημιάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε αρχίσει το τελευταίο διάστημα να παίρνει χρόνο συμμετοχής, καθώς προσαρμοζόταν ολοένα και καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού του Ηρακλή Μεταξά.

Δυστυχώς η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του για περίπου 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει προς τα τέλη Ιανουάριου.

Θυμίζουμε ότι τραυματίας μετά από βαρύ διάστρεμμα παραμένει ο Μπρένερ που δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ και φυσικά ο μεγάλος άτυχος της σεζόν είναι ο Κόντε που εδώ και μερικές εβδομάδες άφησε τις πατερίτσες και περπατάει κανονικά. Φυσικά συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες.

Το άρθρο Βαρύ πλήγμα με Οικονομόπουλο –Εως και 2 μήνες εκτός! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου