Το… επίτευγμα του ΠΑΣ που τον καθιστά άκρως ανταγωνιστικό

Μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ τον χαρακτηρίζει ένα σημαντικό επίτευγμα.

Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη άμυνα , αναφερθήκαμε σχετικά και σε προηγούμενο άρθρο , έχοντας ολοκληρώσει τα παιχνίδια με τις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Το γεγονός αυτό μεγαλώνει το επίτευγμα της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά η οποία διαθέτει την καλύτερη άμυνα έχοντας αγωνιστεί με ΠΑΟΚ , Παναθηναϊκό , Ολυμπιακό , Άρη , Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Άκης Λιούτας

The post Το… επίτευγμα του ΠΑΣ που τον καθιστά άκρως ανταγωνιστικό appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


Μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ τον χαρακτηρίζει ένα σημαντικό επίτευγμα. Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη άμυνα , αναφερθήκαμε σχετικά και σε προηγούμενο άρθρο , έχοντας ολοκληρώσει τα παιχνίδια με τις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Το γεγονός...

The post Το… επίτευγμα του ΠΑΣ που τον καθιστά άκρως ανταγωνιστικό appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sportsioannina.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ