Logo

«Κρούση από Σαουδική Αραβία σε Περέιρα – Προτιμά ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής»

Πολλές επιλογές για το μέλλον του έχει ο Ρομπέρτο Περέιρα, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ λήγει. Υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες της Βραζιλίας, τις  Βάσκο Ντα Γκάμα και Ατλέτικο Μινέιρο, από την Αργεντινή, τη Ρασίνγκ, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί κρούση και από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Πάμπλο Ολιβέιρα, ο οποίος ωστόσο προσθέτει ότι ο 35χρονος Αργεντινός χαφ έχει ως προτεραιότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Εξάλλου, οι εκπρόσωποί του αναμένονται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Φέτος ο «Τούκου» έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κυρίως στα προκριματικά του καλοκαιριού, αλλά και στα πλέι οφ, βοηθώντας την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς να κατακτήσει τον τίτλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter