Logo

Σε διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εν αναμονή και μεταγραφικής ενίσχυσης

Αποθεραπεία έκαναν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίστηκαν στον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή, ενώ για την υπόλοιπη ομάδα είχε τρεξίματα υψηλής έντασης, ρόντο και τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Στον ΠΑΣ υπήρχε κατήφεια για το αποτέλεσμα που δεν ήρθε κόντρα στον Ηρακλή, με τον Δούμα να είναι ο μοιραίος για τον ΠΑΣ, αφού υπέπεσε στο πέναλτι που ήταν πολύ αυστηρό και αποβλήθηκε στο 66′, αφήνοντας την ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες και εν τέλει ο ΠΑΣ υπέκυψε στο 89′ στην πίεση του Ηρακλή και μαζί και του διαιτητή που σφύριζε μανιωδώς υπέρ του “Γηραιού”.

Στον ΠΑΣ θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη 28/1, για να ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία πριν από τα Play Out του πρωταθλήματος. Αναμένεται η 1η αγωνιστική να γίνει 14-15 Φεβρουαρίου και σ’ αυτό το διάστημα ο ΠΑΣ θα κλείσει και τρεις μεταγραφές ακόμα. Ο ένας θα είναι νεαρός ξένος χαφ που θα είναι την Τετάρτη στην προπόνηση.

Το άρθρο Σε διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εν αναμονή και μεταγραφικής ενίσχυσης εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter