Κέρδισε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για Μαραγκουδάκη ο ΠΑΣ – Επεστράφησαν οι 3 βαθμοί
Με τους 5 βαθμούς που του αναλογούν μετά τη διαίρεση των βαθμών της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει στα πλέι άουτ της Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη Super League 2 να τον εμφανίζει και πάλι χωρίς την αφαίρεση των 3 βαθμών.
Η “κυανόλευκη” ΠΑΕ κέρδισε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα στο CAS για τον Μάρκο Μαραγκουδάκη που διεκδικούσε χρήματα από το μακρινό 2002-2003.
Παρόμοια απόφαση είχε κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και για τον Γκόσεφ, ενώ δυστυχώς θα αναγκαστεί να ξαναπροσφύγει στο CAS και για τον Γκεόργκι Σεϊτάνοφ, για τον οποίο χθες το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για αφαίρεση βαθμών, αν δεν πληρωθούν περίπου 9.200 ευρώ που διεκδικεί κι αυτός από το 2002-2003.
Το άρθρο Κέρδισε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για Μαραγκουδάκη ο ΠΑΣ – Επεστράφησαν οι 3 βαθμοί εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.