Logo

Χάνουν το ματς με την Βέροια Τζοβάρας και Κατερίνης

Οριστικοποιούνται δύο απώλειες παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την Βέροια, αφού οι Τζοβάρας και Κατερίνης που εξετάστηκαν από τον γιατρό της ομάδας τον κ. Σταύρο Ριστάνη, έχουν μυικούς τραυματισμούς και θα χάσουν λογικά και το μεθεπόμενο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.

Ο νεαρός επιθετικός Νίκος Τζοβάρας έπαθε θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό, όπως έδειξε η μαγνητική και θα χρειαστεί ένα δεκαήμερο τουλάχιστον για να επανέλθει. Ήταν παίκτης που έπαιρνε συμμετοχές και μάλιστα κάλυπτε και θέση μικρού στην ενδεκάδα γιατί είναι γεννημένος το 2007. Οπότε θα είναι μία απώλεια μεν, που καλύπτεται δε, γιατί το «κυανόλευκο» ρόστερ διαθέτει αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Τράβηγμα στον δικέφαλο είναι η πρώτη εκτίμηση για τον Κωνσταντίνο Κατερίνη που θα κάνει αύριο μαγνητική για να επιβεβαιωθεί και το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί κι αυτός να μείνει μερικές μέρες έξω, οπότε χάνει σίγουρα την ευκαιρία να διεκδικήσει το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική στον προσεχή αγώνα.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε γράψει από τις προηγούμενες μέρες, ο Ηλίας Λαζαρίδης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα βοηθήσει σίγουρα με την εμπειρία του στα μετόπισθεν στην 1η επίσημη συμμετοχή του με την «κυανόλευκη» φανέλα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε αγωνιστεί μόνο στο ματς κυπέλλου με τον Άρη Φιλιατών και στα φιλικά.

Κανονικά στο πρόγραμμα έχουν μπει αυτήν την εβδομάδα και οι Κιτσάκης και Γκόγκας μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης που είχαν κάνει.

Η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά σήμερα (14/10) στο ΠΕΑΚΙ, την Πέμπτη θα έχει ρεπό, Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει πάλι στις 4 το μεσημέρι και το Σάββατο θα γίνει μία πρωινή. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για το πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως έχουμε σημειώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να φύγει αλώβητος από την Βέροια, αφού ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να τον κρατήσει στη μάχη της 1ης θέσης, διαφορετικά θα χάσει πάρα πολύ έδαφος σε σχέση με την προσεχή του αντίπαλο ή ακόμα και την Άρτα, που έχει βγάλει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με «Χ» στα Γιάννενα και νίκες επί Νάουσας και Εορδαϊκού, που επίσης παλεύουν για την 1η θέση.

Γενικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι διαθέτει αρκετές δυνατές ομάδες, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές απώλειες μεταξύ των διεκδικητών, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει με τη «φωτιά» και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια απωλειών από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος, που υποτίθεται ότι πρέπει να «χτίσει» χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση.

 

Το άρθρο Χάνουν το ματς με την Βέροια Τζοβάρας και Κατερίνης εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter