Σενάριο επιστροφής του Κάρλος Πέρεθ στην Ελλάδα
«Παράθυρο επιστροφής» του Κάρλες Πέρεθ στην Ελλάδα ανοίγει δημοσίευμα της Farodevigo.
Η πιθανότητα ο Κάρλες Πέρεθ να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τη Θέλτα Βίγο και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του αρχίζει πλέον να αποκτά πραγματική βάση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η farodevigo.
Στο Βίγο επικρατεί αισιοδοξία για την αποχώρηση του Καταλανού (δεν τον θέλουν), ο οποίος έχει ήδη ανοιχτές επιλογές στο εξωτερικό – όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι με τον Άρη.
Οι κινήσεις που εξετάζονται δεν θυμίζουν κλασικούς δανεισμούς. Πρόκειται για μια διαδικασία που ουσιαστικά ισοδυναμεί με πρόωρη λύση συμβολαίου, με τη Θέλτα να καλύπτει το συμφωνημένο μέρος του μισθού και τον Πέρεθ να αγωνίζεται αλλού τη σεζόν 2026/27. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.
Η farodevigo αναφέρει ότι ο Πέρεθ μπορεί να επιλέξει και ευρωπαϊκό προορισμό. Η παραμονή του στη Super League είναι υπαρκτή πιθανότητα, καθώς γνωρίζει ήδη το πρωτάθλημα από τα 27 παιχνίδια που έπαιξε πέρσι με τον Άρη. Η λίγκα είναι ανταγωνιστική, το περιβάλλον γνώριμο και η προσαρμογή του θεωρείται δεδομένη, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, ενώ ο Άρης τον θέλει, εάν μείνει ελεύθερος.